De voordelen

Vragen

Ja, zeker! Alma Lasers heeft een *FDA-keurmerk.

Het *FDA-keurmerk is een keurmerk van een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur houdt. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Door SHR methode verwarm je de huid geleidelijk op.

De SHR richt zich niet op de kleur (melanine) van de haartjes, dus de huid die eveneens een kleur bevat, wordt niet aangetast.

Het doel van de SHR in Motion is voornamelijk gericht om de eiwitten in de stamcellen, die nieuwe haren produceren, te vernietigen. Daarom kun je met deze methode ook donkere huidtypes veilig ontharen.

Het gemiddelde ligt tussen de 6 en 8 behandelingen. Haargroei verschilt van persoon tot persoon, ook komt het voor dat na 4 behandelingen al een resultaat van 85 – 95 % haarreductie is bereikt.

Deze behandeling kan door verschillende zorgverzekeraars vergoed worden.

Laser ontharen

Definitief ontharen met Alma laser.

Steeds meer mannen en vrouwen willen hun lichaamsbeharing verwijderen. Er bestaat binnen aanbieders van permanent ontharen veel verschil in kwaliteit en veiligheid.

Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een behandeling met veilige en bewezen apparatuur zodat u zeker weet dat u binnen een aantal behandelingen een goed resultaat heeft.

Bij Feel Wonderful beautysalon werken we met Alma lasers. Alma laser beschikt over de allernieuwste techniek (SHR methode) op het gebied van definitieve ontharing. De klassieke methodes richten zich op melanine in de haartjes. Het doel van de SHR in Motion is voornamelijk het eiwit in de stamcellen die nieuwe haren produceren definitief te verwijderen.

SHR werkt met een lage fluentie, maar een hoge optische energie. Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45 graden, het omliggende weefsel fungeert als energiereservoir zodat de haarfollikel en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel krijgen.

De kans op verbranding is hierdoor minimaal. Dit in tegenstelling tot IPL en de traditionele laserontharing apparaten zoals de light sheer, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden. Kortom; de SHR methode is de meest effectieve en veilige methode voor definitieve ontharing van ongewenste haargroei.

Voordelen van Alma laser: – SHR is zeer krachtig en effectief, – Veilig en betrouwbaar, – Heeft langdurig resultaat, – SHR is minder pijnlijk dan Andere methodes, – Geschikt voor alle huidtypes ook voor gebruinde huid, – De cliënten kunnen zonder problemen ook in de zomer behandeldelingen doen , – Deel van de familie van medisch geteste producten. Is het veilig? Ja, zeker! Alma Lasers heeft een *FDA-keurmerk. *FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.

Waarom is er geen kans op verbranding ? Door SHR methode verwarm je de huid geleidelijk op. De SHR richt zich niet op de kleur (melanine) van de haartjes, dus de huid die eveneens een kleur bevat, wordt niet aangetast. Het doel van de SHR in Motion is voornamelijk gericht om de eiwitten in de stamcellen, die nieuwe haren produceren, te vernietigen. Daarom kun je met deze methode ook donkere huidtypes veilig ontharen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig? Het gemiddelde ligt tussen de 6 en 8 behandelingen. Haargroei verschilt van persoon tot persoon, ook komt het voor dat na 4 behandelingen al een resultaat van 85 – 95 % haarreductie is bereikt. Deze behandeling kan door verschillende zorgverzekeraars vergoed krijgen.

Elektrisch ontharen

Elektrische epilatie zorgt er, net als laserontharing, voor dat ongewenste haren definitief verdwijnen.

De donkere haren behandelden wij met Alma laser (laser ontharen). Lichtblonde, grijze en/of rode haren worden elektrisch geëpileerd. Hierbij gaat om haren in het gezicht en elders op het lichaam.

De specialist laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen. De behandelperiode varieert van enkele maanden , afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Wij werken met de Apilus Senior apparaat. Dit apparaat kent vele instellingen en mogelijkheden voor alle delen van het lichaam. Uiteraard wordt er tijdens deze behandeling zeer goed gelet op de strenge hygiënevoorschriften (Code van de Schoonheidsspecialist) van de Anbos.

Maak direct een afspraak

Weet je nog niet wat je wilt? Maak een afspraak voor een intake-gesprek. Dit is gratis en vrijblijvend.